Minusta

Olen fysioterapeutti, aiemmalta koulutukselta lähihoitaja. Minulla on aina ollut halu auttaa ihmisiä, oikeasti. Minulla on kaksi lasta ja puoliso sekä Bichon frisé koira Peto joka on vastaanotolla usein mukana.

Olen jatkokouluttautunut MyFascia -Terapeutiksi ja lisäksi opiskellut  TMD-purentaelimen fysioterapiaa sekä kinesio-teippausta, arpien käsittelyä, epäsuoria tekniikoita ja viimeisimmäksi synnyttäneiden ja raskaana olevien Fascia-hoitoja. Myös primitiivirefleksien tutkiminen ja hoito onnistuu vastaanotollani. Olen hankkinut myös uusimman LPG- laitteen, Alliancen, jolla voidaan hoitaa suurin osa fysioterapiaa vaativista vaivoista sekä tehdä kauneushoitoja kasvoille ja vartalonmuokkausta eli rasvanpolttoa kehon eri osiin. Lisäksi ohjaan Fascia liikkuvuus- harjoittelua yksilötunteina tai pienille tilausryhmille.

Harrastan kuntosalia tavoitteellisesti jo yhdeksättä vuotta.  Teen myös hengitysharjoituksia, TRE:tä, meditointia ja  lenkkeilyä sekä laitepilatesta. Noudatan Fodmap ruokavaliota ja olen kiinnostunut ravinnosta. Voin antaa ohjausta tältäkin saralta ja ohjaan rautaisille ammattilaisille tarvittaessa.
Osaan siis ohjata sinua kokonaisvaltaisesti koko elämäntilanteesi huomioon ottaen juuri niinkuin sinä haluat.

Tärkeänä osana treenin lisäksi pidän riittävää unta, monipuolista ja ravitsevaa ravintoa, lepoa ja erilaisia mielen harjoitteita, rentoutuksia ja mindfulnessia.

Hyvä, riittävä ja ravitseva ravinto on elämän kulmakiviä, ilman sitä emme saa itsestämme parasta irti. Joskaan tämä ei tarkoita, että aina pitäisi olla tehokas ja tuottava. Lepo, rauhoittuminen ja itsensä tutkiskelu on parasta vastapainoa arjen haasteille.

Oli tavoitteenasi sitten pieniä tai isompia asioita, autan mielelläni sinut eteenpäin, askel kerrallaan.

Lähdetään yhdessä kohti sinun näköistä elämää!

Janiina Rahkonen Fysio VahvaRanka/ MyFascia 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!